Окръжен съд - Смолян потвърди двегодишната ефективна присъда на  56-годишния

...
Окръжен съд - Смолян потвърди двегодишната ефективна присъда на  56-годишния
Коментари Харесай

Окончателно! Столичен бизнесмен ще лежи 2 години за блудство с 9-годишно момиченце

Окръжен съд - Смолян удостовери двегодишната ефикасна присъда на  56-годишния столичанин Борис Попов, наказан за блудничество с дете от Районен съд - Девин. В нея той бе приет за отговорен, а съдът постанови присъдата да бъде изтърпяна при първичен общ режим. Делото бе гледано при закрити порти, а в следствие както прокурорът, по този начин и частните обвинители апелираха присъдата. парадоксът бе, че на втора инстанция прокурорът от Окръжен съд - Смолян не поддържаше митинга на сътрудника си от Районна прокуратура. Въпреки това обаче Окръжен съд - Смолян се произнесе дефинитивно по делото и Попов ще би трябвало да излежи присъдата си в пандиза. 
Прочетете още
Макар и в началото да твърди, че е почтен, подсъдимият Борис Попов се призна за отговорен, откакто в паметта на телефона му са открити уличаващи фотоси на 9-годишното момиченце, с което е злоупотребил. Той ги е изтрил преди да съобщи апарата си, само че в следствие компютърни експерти съумяват да възстановят записите. След разкритията, Попов се признава за отговорен и желае процесът да продължи по съкратеното правосъдно разследване, което му дава опция действителното наказване да бъде понижено с 1/3 и той получава двегодишна присъда. 

" Дъщеря ни цяла година върви на психолог. Изпада в рецесии, получава паник - офанзиви. Тя изпитва възприятие за виновност за случилото се. Какъв ще е живота й, когато порасне и стане жена? " са реторичните въпроси, които задава майката. 

Престъплението бе осъществено на 1 януари 2022 г.в хотелски комплекс в девинското село Ягодина, където другари от София се събрали да посрещнат новата 2022 година Към 1,30 ч. след среднощ Попов се вмъкнал в стаята на детето, заключил вратата и почнал да блудства с него. Малко по-късно майката се пробвала да влезе в стаята, а по-късно детето разказало на какво е било подложено.

След арестуването на Попов служителите на реда иззели мобилния му телефон, в който имало голям брой брутални фотоси от блудства с детето, които обаче не били единствено от вечерта на 1 януари 2022 година

Мъжът е състоятелен предприемач от София. Управител е на три компании, занимаващи се с издателска и печатна активност, осведомителни технологии, възобновими енергийни източници, логистична активност. Бил е другар с родителите на момиченцето, които не са имали никаква визия за пристрастеностите му. Близките връзки сред фамилиите осигурявали достъп на мъжа до момиченцето. 

" Този човек се интересува повече от имиджа си в обществото, в сравнение с от това какво е предизвикал на детето. Макар и да твърди, че доста съжалява за случилото се, аз нямам доверие, че това е по този начин.  През миналата година той по никакъв метод не се е интересувал какво се случва с детето. Най- неразбираемото в тази ситуация е, че брачната половинка му го поддържа, само че това е нейният избор ", разяснява майката на момиченцето. 

Към момента Борис Попов е с наложена мярка „ домакински арест “ с GPS гривна. 

Снимка: Отзвук
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР